Görüşmede, Türk sporunun gelişimi ve bisiklet sporunun ülke genelinde yaygınlaştırılmasına yönelik çalışmalar değerlendirildi. Federasyon heyeti, Devlet Bahçeli’ye 60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu anısına Şampiyonluk Kupası’nı takdim etti.
Sayın Bahçeli, Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun yürüttüğü faaliyetleri yakından takip ettiklerini belirterek, bisiklet sporuna her zaman destek verdiklerini ve bu alandaki başarıların gurur verici olduğunu ifade etti.
Federasyon Başkanı Emin Müftüoğlu ise kupa takdimi sırasında, bisiklet sporuna verdikleri sürekli destek ve katkılardan dolayı Sayın Bahçeli’ye teşekkürlerini iletti. Müftüoğlu, “Sayın Devlet Bahçeli’nin Türk sporuna olan ilgisi ve desteği, bizler için büyük bir motivasyon kaynağıdır. Türkiye Bisiklet Federasyonu olarak, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye kabullerinden ve Türk bisikletinin gelişimine sundukları değerli katkılardan dolayı teşekkür eder, saygı ve şükranlarımızı sunarız.” dedi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.