© Basın Gazetesi

Jennifer Lopez Dünya turnesine Türkiye'den başlıyor

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesi bulunan ABD'li şarkıcı Jennifer Lopez, uzun bir aradan sonra Türkiye'deki sevenleriyle yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Son albümü 'This Is Me… Now' ile müzik listelerinde zirveye yerleşen Lopez, merakla beklenen “JLO Live In 2025” dünya turnesi kapsamında bu yaz Türkiye’de olacak.

Dünya turnesine 1 Temmuz’da Türkiye’den başlayacak olan Jennifer Lopez, ilk konserini Antalya’da ikinci konserini ise 4 Temmuz’da İstanbul Yenikapı Festival Park sahnesinde sahneye verecek.

Jennifer Lopez'in sosyal medya hesabından duyurduğu turne takvimine göre; Türkiye konserlerinin ardından turnesine Avrupa’da devam edecek. Lopez, 13 Temmuz'da Madrid'de, 15 Temmuz'da Barselona'da ve 20 Temmuz'da Budapeşte'de de sahne alarak dünya turnesine devam edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER