17-18 Mayıs 2025 tarihlerinde İstanbul Hilton Bosphorus Conference Center’ da düzenlenecek fuar ve zirvede, en son konut projeleri alıcılarıyla buluşuyor.
“17. Gayrimenkul Projeleri Yatırım Fuarı ve Zirvesi”, Türkiye’ de konut sahibi olmak isteyen yabancı alıcıların yanı sıra yurtdışında ev almak isteyen Türkler’ e de sayısız seçeneği bir arada sunuyor.
Fuarın emlak sektörüne canlılık getirmesi bekleniyor
Körfez ülkeleri, KKTC, İran-Irak-Katar-Kuveyt-Afganistan-Kazakistan-Pakistan-BAE- Rusya-Ukrayna-Dubai- Montenegro-İngiltere-Çin ve Yunanistan’dan gelecek yatırımcı ve acentelerin son günlerde konjonktür gereği durgunluk yaşayan sektöre gözle görülür bir canlılık getirmesi bekleniyor.
Fuar kapsamında “Gayrimenkul Zirvesi” düzenleniyor
Modaratörlüğünü CNBC’ den Şafak Tükle’ nin yapacağı zirvenin konuk konuşmacıları, As Yapı Yön. Krl.Bşk Haluk Sert, Dekar Yapı Yön. Krl. Bşk. Salih Kuzu, İTO Gayrimenkul Sektör Bşk. Hakan Akdoğan, TEBD Yurt Dışı İlişkiler Bşk. İsmail Altın olacak.
Zirveye yurt dışından ağırlıklı Rusya, İran ve Körfez ülkelerinden gelecek buyer, broker, yatırımcı ve emlakçılardan oluşan toplam 150 kişi katılacak.
Fuar, yurtdışında ev sahibi olmak isteyenler için bulunmaz fırsatlar sunuyor
Fuar ziyaretçileri, Yunanistan, Portekiz, İspanya, İngiltere gibi Avrupa ülkelerinden ve toplam14 ülkeden 150 Buyer-Broker ile B2B görüşme yapma olanağı bulacak. Ayrıca acenteler, o ülkelerde ev satın alınması yanı sıra, “Golden Visa”, oturum ve vatandaşlık hakları gibi konularda da alıcıları bilgilendirecekler.
Fuara önemli firmalar katılıyor
Fuara aralarında, Invest Greece Kostas Arslanoğlu, Investist,Freya Gayrimenkul, Aura City Göktürk, MS Homes, Novo Şirketler Grubu, Next Sales LLC, OIKOS Property Developments, Fırat ConstructionYapı A.Ş. gibi firmaların yeni projelerin tanıtımı yapılacak.
Fuar kapsamında “Gayrimenkul Zirvesi” düzenleniyor
Modaratörlüğünü CNBC’ den Şafak Tükle’ nin yapacağı zirvenin konuk konuşmacıları, As Yapı Yön.Krl.Bşk Haluk Sert, Dekar Yapı Yön. Krl. Bşk.Salih Kuzu, İTO Gayrimenkul Sektör Bşk. Hakan Akdoğan, TEBD Yurt Dışı İlişkiler Bşk. İsmail Altın olacak.
Zirveye yurt dışından ağırlıklı Rusya, İran ve Körfez ülkelerinden gelecek buyer, broker, yatırımcı ve emlakçılardan oluşan toplam 150 kişi katılacak.
Projelerde fuara özel indirimler uygulanıyor
Fuara özel % 6 indirim uygulanacak olan etkinliği, 15 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.
I7. GAYRİMENKUL PROJELERİ YATIRIM FUARI VE ZİRVESİ FUAR PROGRAM:
- 17-18 MAYIS 2025 İSTANBUL HİLTON BOSPHORUS
- FUAR ZİYARET SAATİ: 10.00-18.00
- ZİRVE PROGRAMI: 17 MAYIS 2025 CUMARTESİ SAAT: 10.00-13.00
- ÖĞLE YEMEĞİ: 17 MAYIS 2025 CUMARTESİ SAAT: 13.00-14.00
- B2B GÖRÜŞMELER: 17 MAYIS 2025 CUMARTESİ SAAT:14.00-18.00
- BRUNCH:18 MAYIS 2025 PAZAR SAAT:12.00-14.00
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.