İzmir
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2500.6
  • BIST
    10643.58
  • BTC
    66809.460$

CHP Lideri Özel ve Karagöz görüşmesine Fatih Altaylı'dan Baba filmine gönderme

CHP Lideri Özel ve Karagöz görüşmesine Fatih Altaylı'dan Baba filmine gönderme
Gazeteci Fatih Altaylı, CHP lideri Özel'in gazeteci Karagöz ile görüşmesine Baba filmine gönderme yaparak ‘haini’ işaret etti. Altaylı, "Bu görüşmeyi kim ayarladıysa hain odur" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen Gazeteci Taha Hüseyin Karagöz ile buluştu. Karagöz buluşmayı X hesabından duyurdu.

Özel’in “Yine kibar ve samimi bir ev sahibi” olduğunu belirten Karagöz, görüşmeden fotoğraflar da paylaştı.

CHP lideri Özel'in “Siyasette ortamı yumuşatacak adımların yenilerini planladığı” bilgisini paylaşan Karagöz, “Sadece görüşmek bağlamında değil, sahiplenmeyi de katıyor. Türk politikası adına umut verici gelişmeler doğrusu” dedi.

''Hain odur"

CHP Genel Başkanı Özel'in Karagöz'le görüşmesi bazı isimler tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

Gazeteci Fatih Altaylı, CHP lideri Özel'in Karagöz'ün kim olduğunu bilmediğini savunurken "Bu görüşmeyi kim ayarladıysa hain odur" dedi.

"Çok net herkesin trol olduğunu bildiği bir kişi"

Gündemi değerlendirdiği YouTube kanalında Altaylı şu ifadeleri kullandı;

"Taha Hüseyin Karagöz'ü büyük ihtimal çoğunluk tanımıyordur. Aslında ben de şahsen tanımıyorum. Çünkü öyle bir gazeteci ben ne gördüm ne duydum. Daha doğrusu öyle biri var ama o kişi gazeteci değil.

O kişi AK Parti yanlısı bir trol. CHP'li, muhalif veya AK Parti'yi eleştiren kişilere ağır saldırılarda bulunan, sanki saygın bir görüntüsü varmış izlenimi vererek AK Parti saflarında yer edinmeye çalışan, çok net herkesin trol olduğunu bildiği bir kişi.

"Özgür Bey'e tavsiyem şudur..."

Bu kişiyle CHP'nin Genel Başkanı'nın görüşmesi gerçekten manasız olmuş. Bu tiplerle görüşülmez. Ben şundan eminim Özgür Özel bu kişinin kim olduğunu bilmiyor. Ancak Özgür beye tavsiyem şudur. Sen 'Baba' filmini izledin mi? Ben çok izledim, kitabını da defalarca okudum. Kitapta baba, ailenin intikam planını yapar ölmeden önce. Kendisini vuran ve oğlunun ülkeyi terk etmesine sebep olan olaylarla ilgili olarak intikam planı yapar. Bu da şöyledir; baba öldüğü gün cenaze töreni sırasında tetikçiler tüm onları temizleyecektir. Fakat burada en güç olan, aile içindeki hainleri bulmaktır. Kim hain? Baba ölmeden önce der ki oğluna 'Sana ben ölmeden önce bize düşman olan karşı aileden birisiyle haber yollayacaklar ve barış teklifinde bulunacaklar, uzlaşma teklifinde bulunacaklar. Sana o haberi getiren kimse hain odur'

 

"Özel yanından o kişi uzaklaştırsın"

Şimdi Özgür Özel'in de elinde çok güzel bir imkan var. Hain kim bulma imkanı? 'Taha Hüseyin Karagöz'le görüşmeniz lazım' diye onu kim genel merkeze getirdiyse, bu görüşmeyi kim ayarladıysa kim istediyse hain odur. Çünkü bu normal bir şey değil. Yani CHP lideri bunca gazeteci ve insan varken kalkıp da bu kişiyle görüştüyse... Ben Özel'in bu kişiyi tanıdığını hiç sanmıyorum. Adının ve varlığından da haberdar olduğunu sanmıyorum. Bilinmez çünkü. Kim bu görüşmeyi ayarladıysa Özel yanından o kişi uzaklaştırsın. Kimse bunu getiren, hain odur"

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!